Az Ön böngészője nem támogatja a Flash tartalmat. Telepítse fel a bővítményt.

Árajánlat kérése

Hosszú, a vagyonvédelmi munkában szerzett tapasztalataink alapján az a vélemény alakult ki számunkra, hogy a modern vagyonvédelmi megoldásokkal kapcsolatban sok a félreértés, téves információ, mely nagymértékben megnehezíti a hatékonyabb vagyonvédelem elterjedését.

Természetesen sok ellenérdekkel, félreértéssel, szándékos dezinformációval kell megküzdeni, amíg egy hazánkban újnak számító megoldás általánosan elfogadottá válik.

Megértjük, hogy minden viszonylag újnak számító, e területen meghonosítani hivatott módszer sértheti a hagyományos – mechanikai elveken alapuló megoldásokat preferáló üzleti csoportok, valamint az egyszerűbb áthatolhatóságot kedvelő bűnelkövetői csoportok érdekeit.

Reméljük, hogy bocsánatos ”bűn” részünkről, ha mindezek ellenében igyekszünk az általános bűnmegelőzés és a hatékonyság, megbízhatóság szempontjait előtérbe helyező vagyonvédelmi megoldásokat támogatni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy elsődleges szempont az Önök bizalmának elnyerése és megtartása.

Céljaink megvalósítása érdekében, a hosszútávú jó munkakapcsolatok kialakítása által vezérelve teremtettük meg azt a szakmai kollektívát, mely hatékonyan és gyorsan áll az Önök rendelkezésére.

A személy és vagyonbiztonság körében felmerülő kérdésekben szakszerű felvilágosítást tudnak nyújtani, szükség esetén térítésmentes helyszíni felmérés során konkrét megoldási javaslatokkal, azok költségvonzataival segítik döntéseiket.

Cégünk bármely, a szaktanácsadás körébe tartozó szolgáltatását ügyfelei, illetve a cégünket bizalmával megtisztelő állampolgárok részére térítésmentesen biztosítja.

Bátran vegye igénybe e szolgáltatásunkat is, és győződjön meg személyesen arról, hogy e tekintetben cégünket nem csak az üzleti szempontok vezérlik.

Képzett tanácsadó kollégáink készséggel állnak az Ön szolgálatára vagyonvédelmi kérdésekben. Munkatársaink hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folyamatos és megfelelő képzés biztosítja. A vagyonvédelmi szakma folyamatos követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése biztosítja számukra az állandó aktuális és naprakész tudásszint meglétét. Tanácsadóink munkája - a vagyonvédelmi szaktanácsadás - az Ön számára teljesen díjmentes! Kollégáink az Ön által megjelölt helyen és időpontban felkeresik. A helyszínen az Ön igényeinek megfelelően javaslatot tesznek arra a vagyonvédelmi megoldásra, amely a felvetett problémára megoldást nyújt.

Természetesen több alternatívát is kidolgoznak és igény esetén a helyszínen, írásban rögzítik a kért konfigurációkat. Ez pontosan tartalmazza szükséges eszközöket, szolgáltatásokat és kivitelezési árakat, figyelembe véve az aktuális akcióinkat. Megrendelés esetén az Ön igényeihez alkalmazkodva lepontosításra kerül a kivitelezés időpontja, jellemzően 72 órán belül megkezdjük a rendszer kiépítését.

Fontos, hogy cégünk minden telepítést megelőzően felmérést végez, csak így lát neki a további munkálatoknak. A felmérés igényektől függően kb. 20-60 perc időt vesz igénybe. A szaktanácsadói szolgáltatás több pontból áll össze:

  • igények meghatározása,
  • lehetőségek felvázolása,
  • helyszín bejárása és megismerése,
  • vagyonvédelmi megoldások kidolgozása,
  • további lépések meghatározása.

A felmért tételek rögzítésre kerülnek, az itt leírtak mind a tartalmat, mind az árat tekintve fixek, kivitelezéskor eltérés nem fordulhat elő, ha csak ügyfelünk másként nem rendelkezik. Természetesen az ügyfelek összes kérését rugalmasan kezeljük.

Ha mégis úgy, dönt, hogy mégsem tart igényt szolgáltatásunkra, esetleg később szeretné igénybe venni, akkor megköszönjük, hogy meghallgatta kollégáinkat és megismerte cégünk szolgáltatásait.

 

Ha kérdése merülne fel, vagy árajánlatot szeretne kapni, kérjük hívja cégünk díjtalan és kötelezettségmentes szaktanácsadó szolgáltatását.

Név: (*)
Invalid Input
E-mail cím: (*)
Invalid Input
Telefon:
Invalid Input
Nem üzen semmit?
Ellenőrző kód: Ellenőrző kód:Új ellenőrző kód
Helytelen ellenőrző kód!